» چگونه » روش بستن دایرکت اینستاگرام و محدود کردن
چگونه

روش بستن دایرکت اینستاگرام و محدود کردن

فروردین 27, 1403 80

ویژگی دایرکت اینستاگرام یا dm که در اواخر سال 2013 در برنامه اینستاگرام معرفی شد، یکی از کاربردیترین ویژگی‌های آن است که به کاربران امکان فرستادن پیام‌های خصوصی را چه بصورت متنی، عکس و یا امیوجی و فیلم می‌دهد. اما در کنار این موضوع شاید رسیدن پیام‌های دایرکت وقت و بی وقت، گاهی شما را کلافه کند و بخواهید دست به بستن دایرکت اینستاگرام خود بزنید و یا بخواهید امکان فرستادن دایرکت را توسط غریبه‌ها و یا حتی دنبال کنندگانتان محدود کنید. این درست زمانیست که از خود خواهید پرسید که چگونه دایرکت اینستا را ببندم؟

با اینکه برنامه اینستا یک اپ کاربرپسند است ولی به شما این امکان را نمی‌دهد تا ویژگی دایرکت مسیج را کاملا خاموش کنید. در واقع شما می توانید از دو روش متفاوت برای جلوگیری از دریافت پیام دایرکت بهره ببرید.

  • بستن دایرکت اینستاگرام بطور مستقیم – در این روش شما می‌توانید در بخش dm مخاطب مورد نظر را که پیام داده Restrict یا محدود کنید و یا اینکه در پروفایل او، امکان ارسال پیام دایرکت را از سوی او محدود و غیرفعال کنی. شما همچنین می‌توانید با بلاک کردن مخاطب بطور خودکار امکان ارسال دایرکت او را نیز غیرفعال کنید.
  • محدود کردن دریافت پیام از سوی فالوورها یا غریبه‌ها – در کنار روش مستقیم و انفرادی شما می‌توانید در بخش تنظیمات پیام اینستاگرام، دریافت پیام دایرکت را از سوی کسانی که شما را دنبال می‌کنند و یا حتی اکانت‌های غریبه غیرفعال کنید.

بستن دایرکت اینستا برای یک نفر در آیفون

  • برای بستن دایرکت اینستاگرام به روی کاربری مشخص، نخست باید به dm اینستاگرام او  بروید.
  • سپس آیکون i در بالا گوشه راست برنامه تَپ کنید.

انتخاب آیکون i یا information در بخش گپ دایرکت اینستاگرام

  • پس از آن در فهرست نمایان شده، Restrict را برگزینید.

بستن دایرکت اینستاگرام در آیفون با زدن دکمه Restrict

  • در روشی دیگر برای بستن دایرکت اینستاگرام می‌توانید به پروفایل شخص مورد نظر بروید.
  • سپس Following را تَپ کنید.

دکمه Following یا دنبال کردن در پروفایل کاربر اینستا

  • گزینه Restrict را تَپ کنید.

گزینه Restrict برای بستن دایرکت روی کاربر مورد نظر در اینستاگرام

  • پس از آن دکمه Restrict Account را بزنید.

دکمه Restrict Account در اینستاگرام جهت جلوگیری از ارسال دایرکت

 

بلاک کردن dm اینستا در حالت دسکتاپ

  • در حالت دسکتاپ برای بستن دایرکت اینستاگرام به برگه اکانت مورد نظر بروید.
  • سپس منوی 3 نقطه را در بالا گوشه راست پروفایل او، کلیک کنید.

کلیک کردن منوی سه نقطه در بخش دایرکت اینستای دسکتاپ

  • در نامگوی نمایان شده، گزینه Restrict را کلیک کنید.

گزینه Restrict در اینستاگرام دسکتاپ

  • سپس برای تائید بستن دایرکت اینستاگرام دکمه Restrict Account را کلیک کنید.

بستن دایرکت اینستاگرام دکمه Restrict Account در دسکتاپ

بستن دایرکت اینستاگرام با بلاک کردن

با مسدود کردن یا بلاک کردن یک اکانت در اینستا، آن اکانت دیگر نمی‌تواند پروفایل شما را پیدا کند نیز مواردی همچون پست یا استوری شما را ببند. از آنجایی که شخص مورد نظر دیگر اکانت شما را پیدا نمی‌کند پس نمی‌تواند برای شما پیام دایرکت بفرستد.

  • به سراغ برگه پروفایل اکانت مورد نظر بروید.
  • منوی 3 نقطه را در کناار زنگوله تَپ کنید.

منوی سه نقطه پروفایل بستن دایرکت اینستا با بلاک اکانت

  • سپس در نامگوی باز شده، گزینه Block را تَپ کنید.

بستن دایرکت اینستا با بلاک اکانت

بستن دایرکت اینستا برای غریبه ها و یا فالوورها

شما می‌توانید در تنظیمات دایرکت اینستاگرام، لیست مردمی که می‌توانند برای شما دایرکت بفرستند را محدود کنید.

  • برای این کار، نخست باید به بخش Settings یا تنظیمات اینستاگرام برویم.

 

  • سپس به بخش Privacy یا حریم خصوصی بروید.
بخش Privacy یا حریم خصوصی اینستاگرام در تنظیمات بخش Settings یا تنظیمات اینستاگرام
  • پس از آن به بخش Messages یا پیام‌ها بروید.
  •  اکنون می توانید بخش Message Control یا کنترل پیام‌ها را ببینید.
بخش کنترل پیام‌ها در اینستاگرام بخش Messages یا پیام‌های اینستاگرام
  • می‌توانید با رفتن به Your followers on Instagram یا دنبال کنندگان در اینستاگرام  با انتخاب گزینه Don’t Receive requests یا عدم دریافت درخواست می‌توانید دریافت درخواست دایرکت را توسط فالوورهای خود غیرفعال کنید و همچنین با رفتن به بخش Others on Instagram یا دیگران در اینستاگرام، با انتخاب گزینه Don’t Receive requests یا عدم دریافت درخواست در دایرکت اینستاگرام را انتخاب کنید.
بخش Others on Instagram یا دیگران در اینستاگرام برای بستن دایرکت اینستاگرام Your followers on Instagram یا دنبال کنندگان در اینستاگرام برای بستن بستن دایرکت اینستاگرام برای دنبال کنندگان و فالوورها
  • در بخش Who can add you to groups یا افرادی که می‌توانند شما را به گروه‌ها اضافه کنند نیز می توانید یکی از دو گزینه Everyone on Instagram یا همه در اینستاگرام را برای دادن مجوز به همه جهت افزوده شده به گروه‌ها برگزینید و یا با انتخاب گزینه Only People You Follow on Instagram یا فقط افرادی که در اینستاگرام دنبال می‌کنید، اقدام به بستن دایرکت اینستا برای غریبه ها کنید.

بخش Who can add you to groups یا افرادی که می‌توانند شما را به گروه‌ها اضافه کنند

محدودیت فرستادن دایرکت متنی

توجه داشته باشیدکه فرستادن پیام متنی دایرکت اینستاگرام دارای محدودیت‌های می‌باشد. اکانت‌های مطمئن نمی توانند در اینستاگرام بیش از 100 پیام بفرستند و اکانت‌های تازه وارد نیز به ارسال 50 پیام در روز محدود هستند. در هر ساعت نیز نمی‌توان بیش از 15 پیام دایرکت فرستاد.

محدودیت حجم پیام دایرکت

اینستاگرام برای فرستادن پیام دارکت از نظر حجم و اندازه نیز دارای محدودیت می‌باشد. برای نمونه شما در یک نامه نمی‌توانید بیش از 1000 نماد و سنبل را استفاده کنید. اگر این کار را انجام دهید، یک پیام هشدار به شما می‌گوید که متن را کوتاه‌تر کنید.

چگونه نوتیفیکیشن دایرکت اینستاگرام را غیر فعال کنیم

اگر میلی به بستن پیام‌های دایرکت اینستاگرام خود ندارید، شاید بهتر باشد که نوتیفیکیشن دایرکت اینستاگرام خود را غیرفعال کنیم. پس برای انجام کار، گام‌های زیر را دنبال نمائید.

  • با تَپ کردن منوی 3 خطی یا همبرگری بالای برنامه اینستا، پنجره ای از پایین، بالا می‌آید که برای رفتن به بخش تنظیمات برنامه بای گزینه Settings یا تنظیمات را که کنار آن یک آیکون چرخ دنده است، تَپ کنید.
  • سپس در بخش تنظیمات، به بخش Messages یا پیام‌ها بروید.

بخش Messages یا پیام‌ها در تنظیمات اینستاگرام

  • اکنون در بخش پیام‌ها و در زیر عنوان Messages یا پیام‌ها، می‌توانید با انتخاب گزینه Off یا خاموش، نوتیفیکیشن یا اعلان پیام‌های دایرکت اینستاگرام را خاموش کنید. شما، همچنین در این بخش می‌توانید نوتیفیکیشن درخواست‌های پیام و یا درخواست‌های گروهی را نیز خاموش کنید.
چگونه نوتیفیکیشن دایرکت اینستاگرام را غیر فعال کنیم چگونه نوتیفیکیشن دایرکت اینستاگرام را غیر فعال کنیم
  • در کنار این روش در بخش تنظیمات برنامه اینستاگرام در گوشی اندروید خود می توانید نوتیفیکیشن پیام‌های دایرکت را خاموش کنید.

خاموش کردن نوتیفیکیشن پیام دایرکت اینستاگرام در تنظیمات اندروید اینستاگرام

بستن ریپلای استوری اینستاگرام

یکی دیگر از راه‌هایی که زیر دسته موضوع بستن دایرکت اینستاگرام است، ریپلای استوری می‌باشد. شاید این روش، آسانترین راه فرستادن پیام توسط کاربران در اینستاگرام باشد. ریپلای استوری اینستاگرام یعنی اینکه کاربری به استوری شما پاسخ دهد و از آنجایی که پاسخ به استوری در بخش دایرکت نمایش داده می‌شود، در واقع خودش یک پیام دایرکت به حساب می‌آید. البته نباید ریپلای استوری را با ریپلای در دایرکت اینستاگرام اشتباه بگیرید. برای بستن ریپلای استوری اینستاگرام گام‌های زیر را دنبال کنید:

  • در اینستاگرام خود به بخش Settings یا تنظیمات بروید و پس از آن Privacy یا حریم خصوصی راتَپ کنید.

بخش Privacy یا حریم خصوصی در تنظیمات اینستاگرام

  • سپس، به بخش Story یا داستان بروید.
بخش Story یا داستان در تنظیمات اینستاگرام بخش Privacy یا حریم خصوصی در تنظیمات اینستاگرام
  • پس از آن در تنظیمات داستان یا اسوری اینستاگرام و در زیر عنوان Allow Replies and Reactions یا اجازه به پاسخ‌های پیام، گزینه Off یا خاموش را برگزینید. البته در صورت انتخاب گزینه Everyone یا همه، هرکسی می‌تواند به استوری شما پاسخ دهد و در صورت انتخاب گزینه People You Follow یا افرادی که دنبال می‌کنید، تنها آنها می‌توانند به داستان شما پاسخ دهند.

Allow Replies and Reactions یا اجازه به پاسخ‌های پیام برای بستن ریپلای استوری اینستاگرام

رد درخواست دایرکت اینستاگرام

از دیگر راه‌های پیش روی برای بستن دایرکت اینستاگرام، رد درخواست دایرکت اینستاگرام می‌باشد. در صورتی که شما کاربری را در اینستاگرام دنبال نکنید، پیام‌های دایرکت فرستاده شده از سوی او، یکراست به Inbox شما نمی‌رود و به جای آن به زبانه Message Requests یا درخواست پیام‌ها در بخش dm اینستاگرام می‌رود. در این حالت، فرستنده پیام نمی‌تواند دریابد که آیا شما پیام را خوانده‌اید یا نه! پیام‌هایی که در زبانه Requests یا درخواست‌ها هستند را می‌توان Decline یا رد کرد و یا اینکه آنها را Accept کرد و پذیرفت.

رد درخواست دایرکت اینستاگرام

پرسش‌های رایج درباره بستن دایرکت اینستاگرام

آیا با بستن یا Restrict دایرکت اینستاگرام، پیام‌ها ناپدید می‌شود؟

در این حالت کاربری که امکان ارسال پیام دایرکت او بسته شده همچنان به برگه گپ شما و پیام‌های گذشته دسترسی خواهد داشت اما با رفتن پیام‌های تازه به بخش Requests یا درخواست‌ها پس از محدودسازی، کاربر دیگر از وضعیت دریافت و دیده شدن آن آگاه نخواهد شد.

آیا با بستن دایرکت اینستاگرام کسی، او از موضوع آگاه می‌شود؟

خیر، کاربر ریسترکت شده در دایرکت از وضعیت دیده شدن پیام‌ها آگاه نمی‌شود، هرچند در صورت عدم پاسخ شما می‌تواند چنین برداشتی داشته باشد که شما دایرکت او را بسته اید.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.00

سمراد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×